Over TravelHotelCard

Bent u op zoek naar een origineel cadeau om uw eigen product of dienst te promoten? Of wilt u uw klanten belonen voor hun loyaliteit? Dan is TravelHotelCard dé oplossing voor u.

Bij TravelHotelCard regelen we exclusieve prijzen voor luxe en zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen wereldwijd, met korting tot 70% in vergelijking tot wat uw relatie zou betalen als ze ergens anders zouden boeken. Wat is ons geheim? Tsja, zelfs de beste hotels willen niet met lege kamers blijven zitten.

Om toegang te krijgen tot onze speciale ledenprijzen dient uw relatie zich aan te melden uiteraard zonder extra verplichtingen. wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan om toegang te krijgen tot ons exclusieve Hotel platform.  

TravelHotelCard Selectie
Gratis overnachten in 1000 vakantie hotels*
Kortingen tot 70% in geselecteerde 4 en 5 sterren hotels en cruiseschepen
Korting tot 70% op hotelaccommodatie incl. vlucht.
Waardebon van 20 euro
De hotels bevinden zich zowel in de Benelux als in de rest van Europa.
De voordelen gelden een jaar lang onbeperkt voor 2 personen. Daarna eindigt de kaart automatisch.
* Je betaalt alleen het ontbijt en diner. Al je overnachtingen zijn gratis.

TravelHotelCard Gold
Geeft u volledige toegang tot alle voordelen van TravelHotelCard. Kortingen tot 70% in 120.000 zorgvuldig geselecteerde hotels wereldwijd!     Inclusief onbeperkt gratis slapen in meer dan 1000 2-4 sterren vakantie hotels*. 
* Je betaalt alleen het ontbijt en diner. Al je overnachtingen zijn gratis.Nog meer voordeel
Naast de laagste kamerprijsgarantie biedt TravelHotelCard ook de mogelijkheid om bij meer dan 1000 hotels in Europa gratis te overnachten! Op voorwaarde dat er per persoon en per nacht ontbijt en diner in het hotel wordt gebruikt en betaald. De prijs staat bij elk hotel vermeld zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je aan het eten wilt uitgeven. Daarbij bespaar je sowieso veel geld omdat een hotelkamer gemiddeld al snel 100 euro per nacht kost. En deze is met TravelHotelCard dus gratis!

Je ziet het: met TravelHotelCard gaan alle deuren voor je open!

Meer informatie over onze diensten? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.